Onneksi nyt otsikko ei kuvaa mielialaa, sillä mieliala on ollut tasaisessa, lievässä nousussa. Sen sijaan tuo otsikko kuvaa - yllätys yllätys - painoani, joka poukkoilee suuntaan ja toiseen aina sen mukaan, meneekö viikkoni porsasteluksi vai saanko oltua siivosti syömishimojeni kanssa. 

Tänä aamuna kävin vaa'alla ja olin ihan varma jälleen, että lukema näyttää vähintään 71 kg. Sen verran on nyt ollut sortumisia ja lepsuilemisia, lisäksi olin viime viikonloppuna ystäväni kanssa mökkeilemässä ja reissun ohjelma koostui pääasiallisesti runsaasta syömisestä sekä juomisesta (plus sunnuntain krapulamässäilyt siihen päälle). Yllätyinkin melkoisesti, kun vaaka näyttikin 69,3 kg - eli saman verran kuin viimeksi, kun olen vaa'alle uskaltautunut. Ja siitä on muuten useampi viikko jo.

Ei minusta vieläkään ole mikään himoliikkuja tullut, mutta jokusia pyörälenkkejä olen tehnyt. Miehen (!!!) aloitteesta olemme myös tehneet muutaman kerran salaattipainotteista ruokaa, eli esim. paistettua lihaa, kalaa tai kanaa ja sen kanssa lisukkeeksi salaattia. Kiloklubin rehupallo kiittää ja kaloreita tulee paljon vähemmän kuin jos lautasella olisi vielä perunaa. On toki nopeammin taas nälkäkin... mutta sitä voi sitten korjailla vähän runsaammalla iltapalalla. 

Elämässä ei ole oikeastaan muuten mikään muuttunut (kun näköjään painokin on palautunut saavutetuille lukemille), mutta pitkästä aikaa elämä tuntuu taas ihan mukavalta. Ei nyt sentään mitään aivan sietämättömän ihanaa tämä arkinen taaperrus ole, mutta menneen talven tuntemusten jälkeen on helppo ajatella, että jos minusta ei tunnu pahalta, sillon asiat ovat hyvin. 

Koitan muistaa välillä käydä täällä taas kirjoittelemassa, vaikkei mitään erikoista tapahtuisikaan. Vähän kyllä harmittaa, että tiivistahtisen alun jälkeen tämä kirjoittaminen ei olekaan innostanut odottamallani tavalla. Mutta ehkä tämä mielialan koheneminen voisi auttaa siihenkin - jos nyt kesästä ei tule mikään läskiintymiskatastrofi, jolloin en vain yksinkertaisesti kehtaa tulla tänne mainostamaan, kuinka on mätetty naamaan jäätelöt ja makkarat ja kuinka olen parissa kuukaudessa kerännyt takaisin vähintään puolet siitä seitsemästä kilosta, jotka olen hitaasti kituuttamalla saanut pois monen, monen kuukauden aikana...