Tein sen! Uskaltauduin käymään vaa'alla. Olisiko se viimeinen kerta tänä vuonna? Vai vieläkö ensi perjantaina uskaltaisin, jos vaikka saisin edes maanantaista perjantaihin oltua kiltisti syöminkien puolesta?

Vaaka näytti 71,8 kg. Ihan kelpo lukema viime päivät huomioiden. Vähän on tullut naposteltua nannaa, mutta ei sentäs mitään megaövereitä. Megaövereiden aika kun alkaa vasta tänään, kun on erään äiti-lapsipoppoon "pikkujoulut", toisin sanoen menen Sällin kanssa kyläilemään ja paikalla on muutama muukin äiti Sällin ikäisine lapsineen ja jokainen tuo mukanaan jotain syötävää nyyttikestiperiaatteella. 

No, ei tätä päivää voida ehkä vielä kutsua mässäilyn juhlaksi (riippuen siitä, mitä vielä illalla syön kotona, "kun tämä päivä nyt joka tapauksessa meni miten meni syömisten osalta"), mutta huomenna tulee vielä myöhäiset Pikkusällin synttärivieraat ja sikäli kun täytekakkua sun muuta jää yli, niin tottakai se on sitten minun ja miehen tehtävä tuhota kaikki pois, ettei vain mene roskiin hyvää kamaa!

Mutta nyt imuroimaan. Uskottelen itselleni, että se on tosi tehokasta liikuntaa. Ja mikä ettei olisikin, kun lattiat ovat täynnä pölyä, hiekkaa ja ruuanmuruja, niin kyllä siinä saa tosissaan reuhtoa imurin kanssa, ennen kuin on siistiä.