Rykäisin taas eilen puolen tunnin sauvakävelylenkin. Olin hämmästellyt, että olipas kumma kun ei lauantaisesta hiihtämisestä yhtään tullut paikat kipeiksi. No, kun lähdin sauvomaan, sain huomata, että NYT sitten tosiaan sattuu about joka paikkaan!

Ihan alkumatkasta ei tuntunut vielä missään, mutta aika pian rupesi yksi jos toinenkin jalkojen ns. lihaksista tuntumaan jäykältä ja aristavalta. Myös yläselkä tuntui tavallistakin väsyneemmältä. 

Ei ole varmaan vaikea arvata, miksi jätin tänään menemättä ulkoilemaan? Jalat ovat kyllä oikeasti aika kipeinä, mutta yritän huomenna tehdä edes pienen kävelyn, sauvoilla tai ilman. 

En edes tiedä, ovatko kävelysauvani säädetyt oikean pituisiksi. Sunnuntaina arvelin nsauvojen olevan vähän liian lyhyet ja eilen ne tuntuivat ehkä vähän paremmilta, kun mies sääti niihin jonkusen sentin lisäpituutta. Joka tapauksessa, sauvojen kanssa tuntuu siltä, että olen suorastaan pakotettu kävelemään tosi reipasta tahtia. Välillä ihan yritän hidastaa, mutta jotenkin vain käsien liike määrää lopullisen tahdin, ja hidastelu saa menon tuntumaan jotenkin laahustavalta, ja kohta tajuan huomaamattani taas kirineeni vauhtia. 

Tämä päivä meni taas syömisten(kin) osalta vähän miten meni, kun kävin yhden ystäväni luona kahvittelemassa. Mutta huomenna on taas uusi päivä!