Oho, nyt on vierähtänyt kuukausi edellisestä kirjoituksesta. Eipä toisaalta tule mieleen, että sinä aikana olisi mitään ihmeellisempiä tapahtunut. Jossain vaiheessa vaa'an lukema käväisi jopa hieman alle 64 kilossa, mutta sen jälkeen oli heti tulossa humputteluviikonloppu, joten ilo jäi lyhytaikaiseksi. Pääasiassa paino on siis pysytellyt 64 kilon kieppeillä, paitsi että...

Nyt eletään viimeisen kesälomapäiväni viimeistä päivää ja melkein voisi sanoa, että loman viimeistä tuntia. Viime kesänä ryssin lupaava(hko)sti alkaneen painonpudotukseni ihan totaalisesti ja se olikin kirkkaana mielessä lomaa aloitellessani. No, siitä huolimatta olen keräillyt itselleni aikamoisen pömppömahan hieman vajaan 3 viikon mittaisen lomani aikana, ja seuraavaksi pitäisikin hankkiutua siitä eroon. Huomenna meinaan heti aamunavaukseksi seisahtaa vaa'an päälle ja siitäpä sitten kätevästi näkeekin loman kertymät. 

Loman aikana pidin yhden karkkipäivän, mutta se nyt oli vain hyttysenpaska Itämeressä, kun loman jokaisena muuna päivänä tuli vedettyä kaikenlaisia muita herkkuja tai epäterveellisyyksiä. Koen tästä jonkinlaista osittais-morkkista: osittaista siksi, että minusta herkuttelu on osa loman hienoutta, mutta monissa tilanteissa kyse oli puhtaasti siitä, että tilaisuus teki varkaan. Suurin osa lomasta kun vierähti vanhempieni luona, niin toki tuli mätettyä naamaan keksi poikineen kun niitä siellä aina on jemmassa ja niin edelleen. Ja kun jossain vain oli kahvipullaa tarjolla, niin eihän sitä nyt kohtuudella osannut ottaa, vaan kaksin käsin ja kahmalokaupalla. 

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon suht ahkera pyöräileminen loman aikana, järkyttävästä helteestä huolimatta kävin noin tunnin fillarilenkillä lähes päivittäin, mutta ehkä kokonaisuutta katsoen menee siihen hyttysensontaosastoon... no joo. 

Helteitä olisi myös mukava syyttää tästä turvotuksesta, sillä kuumuutta on totisesti riittänyt! Yleisesti ottaen en pidä hellekelistä yhtään, mutta esimerkiksi tänään oli illansuussa mukava ilma pyöräillä, kun tarkeni mainiosti hihattomalla paidalla, muttei ollut enää ihan tukahduttavan kuuma. Päivällä puolestaan olin läkähtyä, kun Sälli tahtoi pyöräillä ja kävelin hänen taustatukenaan vajaan kilometrin verran. Että mieluiten kuitenkin vähän matalampia lämpötiloja kehiin, vaikka sitten niiden leppeitten iltojen kustannuksella. 

Mutta nyt nukkumaan, niin jaksaa taas palailla arkeen huomenna.