Enpä muista koskaan olleeni näin kipeä. Kuumetta ei ole hirveän paljon, mutta silti olo on tosi raihnainen. Paleltaa ja kolottaa, kurkku on kuin tulessa. Toivottavasti särkylääkkeissä ei ole hirveästi kaloreita, sillä niitä on todellakin kulunut! Heh. No joo, ei hirveästi naurata oikeasti.

Tänään ei ole ollut puhettakaan mistään liikunnallisesta. Ei tosin toisaalta mistään syömisestäkään. Erilaiset mieliteot ovat kyllä hyökkäilleet joka nurkan takaa, kun varmaan jokaista aiempaa (aikuisiällä) sairastamaani flunssaa on pitänyt parannella suklaalla.

Kävimme iltapäivällä vähän autoajelulla. Samalla mies poikkesi kaupasta muutaman asian, ja hetken jo olin pyytämässä, että tuo suklaata. Jos olisin saanut suklaapatukan, olisin sen varmaan ahmaissut jo ennen kuin auto olisi kaupan parkkipaikasta liikahtanut, ja suklaalevy olisi tuhoutunut jos nyt ei ennen kaupan tienpäätä, niin ainakin ennen kotipihaa. Ehkä Buranan voimalla saavutettu, lähes ok olotila esti minua toivomasta kaupasta mitään Coca Cola Zeroa kummempaa. Kylmä limsa ei vaan ollut mitään parasta nautittavaa, kun muutenkin vilutti ja kurkkuun koski... No, toivottavasti en silti seuraavan kerran sairastuttuani
(johon toivottavasti on erittäin pitkä aika!!!) tee sitä johtopäätöstä, että "limppari ei ollut hyvä juttu, suklaa on parempi juttu".

Plaah! Kaksi asiaa, jotka joutaisivat tulla mahdollisimman pian kuntoon: minä itse sekä Kiloklubin ruokahakutoiminto.