Jaa että piti tänään taas jatkaa Kiloklubin laskurin käyttöä? No tuota noin... Käykö perusteluksi se, että tämä päivä ei ole tuntunut lainkaan maanantailta, vaan minusta on aamusta saakka tuntunut, kuin olisi sunnuntai? Mutta huomenna aion kyllä jatkaa, vaikka onkin tiistai ja viikon paras (uudelleen)aloituspäivä onkin mennyttä!

Ilokseni voin kuitenkin kertoa, että vaikka tuon ruokien merkkaamisen suhteen olenkin luikuroinut vielä tänäänkin, niin en ole suoranaisesti herkutellut kuitenkaan. Matkalla vanhempieni luota kotiin poikkesimme eräällä ABC-asemalla ruokkimassa ipanoita ja maistoin pienen palan suklaacookiesta, jonka olimme ostaneet Sällille jälkkäriksi. Siinä oli tämän päivän herkut.

Tai no miten sen nyt ottaa? Tämän päivän niin sanottu ruoka oli jälleen täytetty patonki. Ei kai se sikäli mikään hirmuisen epäterveellinen valinta ole, siis jos verrataan vaikkapa johonkin hampurilaisateriaan tai pitsaan. Ja oli sen patongin välissä reilusti salaattia, vaikka ei sillä määrällä vielä Kiloklubin rehumittaria olisi vihreäksi saatukaan!

Mutta selittelyt sikseen. Parempi, etten lähde arvioimaan päivän kalorisaalista (ainakaan alakanttiin), kun todellisesta määrästä ei oikeastaan ole hajuakaan. Sen suklaakeksin palaa lukuunottamatta en kuitenkaan vetänyt mitään makeita herkkupaloja enkä toisaalta myöskään selkeästi roskaruuaksi laskettavaa settiä, että siinä mielessä tätä päivää ei ihan huonoksi voi sanoa.

Jos huomenna sitten onnistuisi se ryhtiliike, jota havittelin jo tähän päivään! Enkä tarkoita nyt pelkkää ruokalaskurin hyödyntämistä, vaan myös liikuntaa - viime viikollahan en liikkunut YHTENÄKÄÄN päivänä. Jotenkin noloa, vaikka minulla olikin kerrankin tekosyytä parempi, ihan oikea syy jättää kuntoilematta, kun olin kipeänä. Hmm... Jos tunnen nolostuvani siitä, etten ole käynyt lenkillä viikkoon, sen pitäisi varmaan olla hyvä merkki! Nimittäin aiemmin ei ole hirveästi omatunto soimannut, vaikka olisin miten pitkään skipannut kaiken liikunnallisen!