Kylläpä jaksaa väsyttää ja tympäistä taas vaihteeksi. Pikkusälli herätti yöllä, oli vaippa falskannut. Aikansa siinä souvissa kesti, että saatiin kuivaa ylle ja poika takaisin unten maille. Ja juuri, kun olin itse nukahtamassa uudestaan, Pikkusälli alkoi taas huutamaan. Huoh. Onneksi hän nukahti melko nopeasti. 

Aamulla huomasin, että Sälli on pikkuisen kuumeessa. En vienyt häntä päiväkotiin tänään ja mielessäni hyvästelin vakaan aikomukseni siivota tänään. Mitään suursiivousta en sentään suunnitellut, ja ehkä tässä olisi aiottu imurointi onnistunut Sällin tuijottaessa väsyneenä Muumeja, mutta vähän väliä muksujen huoneesta kajahtava itkuinen "Äitiiiii!"-huudahdus takaa sen, että täytyy olla "hälytysvalmiudessa" koko ajan. 

Ja seli seli. Oikeastaan minua vaan väsyttää ja laiskottaa niin hitosti, että käytän Sällin flunssaa tekosyynä skipata tylsääkin tylsempi siivoaminen. 

Ahdistaa. Pitäisi laittaa hakemus yhteen työpaikkaankin, mutta kun katsoin netistä löytyvää hakulomaketta, se näytti heti alkuunsa niin sekavalta ja monimutkaiselta, että toivoisin olevani jossain autiolla saarella sitä täyttämässä, missä ei yksikään miehen tai muksujen inahdus olisi keskeyttämässä. 

Jo eilen tuntui aika tympäisevältä, enkä tietenkään jaksanut vaivautua ulkoilemaan. Ja taitaa jäädä ulkoilut tältäkin päivältä. Kelikin näyttää aika harmaalta ja kun on ollut suojakeliä, ulkona on aivan järkyttävän liukastakin. Seli selit jatkuvat, vaikka kaikista tiiviimmin asia olisi sanottuna, kun vain toteaisi, että minua V*TUTTAA sen verran, ettei vain yksinkertaisesti HUVITA!

Mieltä ei piristä edes se, että vaaka näytti ihan kelvollista lukemaa tänään: 71,1 kg. Ei käytännössä juurikaan pudotusta edelliseen punnitukseen (joka oli... ööö... kaksi vai kolme viikkoa sitten?) nähden, mutta parasta tietysti on, että lukema ei ollut edellistä suurempi! 

Keikistelin aamulla hetken peilin edessä puolialastomana ja totesin, että tissit ne vain kutistuvat, mutta reidet ja perse eivät taida pienentyä ikimaailmassa. Vielä on kirveellä töitä...