Viimeksi lähes puoli vuotta sitten laitoin tänne väliaikakuvia ja vertasin lähtötilanteeseen. Ero 76 ja 68 kilon välillä oli selvästi nähtävissä. Laitetaanpa nyt vaihteeksi taas vastaavat kuvaparit eiliseltä verrattuna puolen vuoden takaisiin lukemiin, eli 64 vs.68 kg (uudemmat kuvat siis ovat vasemmalla). 

etu-normal.jpgetu-normal.jpg

sivu-normal.jpgsivu-normal.jpg

taka-normal.jpgtaka-normal.jpg

Kuvista voinee todeta lähinnä sen, että puolessa vuodessa poistunut nelisen kiloa ei ole ainakaan reisistä ja perseestä hävinnyt, pyh ja pah! Siis oma silmäni ei todellakaan havaitse kuvissa juurikaan muualla mitään eroa paitsi alimmassa kuvaparissa huomaa sen, että rintsikoitten alta on joku makkara häipynyt ja toivon mukaan se ei johdu vain rintsikkavalinnasta. Muutenhan kyllä tissiliivit vaikuttavat kummassakin kuvassa olevan aika piukealla siitä päätellen, miten molemmin puolin tursuaa läsää remeleistä yli... 

Onneksi myös maha vaikuttaisi aavistuksen pienentyneen, enkä tietenkään kuvittele, että neljän kilon pudotus näyttäisi kuvissa samalta kuin helmikuun kuvaparien kahdeksan kilon pudotus, mutta kun mietin sitä, mihin tahtiin vanhat vaatteet ovat käyneet väljemmiksi, kuvittelin jotenkin, että laihtuminen myös kuvista jotenkin näkyisi selvemmin. 

Ja oikeasti, olen survonut polkupyörällä koko kevään ja kesän, tahti on entisestään vain koventunut ja kuvittelin, että kun tässä nyt hulluna jaloillaan polkee, niin jaloissa myös tapahtuisi jotain, mutta kuvien perusteella näyttää pikemminkin siltä, että vain se osa kropasta on laihtunut, joka pyöräillessä lähinnä vain kulkee mukana kun jalat hoitavat kaiken homman. Miten helkutissa sekin on mahdollista? Painojako tässä täytyy ruveta nostamaan, että hanuri kapenisi, vai?!

No, olen minä nyt edes vaatteet päällä jotakuinkin siedettävä näky, ainakin jos minulta itseltäni kysytään. Ja se on jo jotain, että olen edes jollain tasolla saanut muutettua mielipidettäni omasta ulkonäöstäni vähän positiivisempaan suuntaan, koska ennen olen pääasiassa ollut sitä mieltä, että vaikka katsoisin peiliin silmät sidottuina keskellä yötä, olisin silti sanonut, että hyi hitto kun ruma akka.