Pakko tulla tänne hehkuttamaan, kuinka vaaka näytti tänään tasan 74,0 kg! Johan minä ajattelinkin, että jos olen nyt kuukauden verran muutamaa päivää lukuunottamatta syönyt huomattavasti vähemmän kuin ennen laihdutuksen alkua sekä liikkunut huomattavasti enemmän, sen on yksinkertaisesti PAKKO näkyä myös painossa, muutenkin kuin parin nestekilon häipymisenä!

Minun on helpompi onnistua jossain isossa jutussa, kun jaan sen useisiin välitavoitteisiin. Siivotessakin (siis tosi harvoin...) jaan aina siivottavat pienempiin kokonaisuuksiin, koska se tuntuu mukavemmalta kuin se ajatus, että siivottavaa on "koko talo". Sehän lannistaa heti kättelyssä eikä tee mieli edes aloittaa.

Jos nyt jaan tämänkin projektin osiin, välietapit voisivat olla vaikka seuraavanlaiset:

76,3 kg on lähtöpaino.

74 kg on suunnilleen se paino, kun "löysät" on saatu pois. En tarkoita siis löysiä läskimakkaroita, vaan löysiä kiloja, jotka aluksi aina lähtevät nopeaan.

73 kg - paino toisen raskauden alkaessa

71 kg - paino ensimmäisen raskauden alkaessa

69,9 kg - viimeinkin kutosella alkava lukema!!!

69,0 kg - suunnilleen tämän verran painoin mennessäni naimisiin syksyllä 2008 (olisiko toiveita mahtua hääpukuun vielä???)

... ja tuosta varmaan sitten aina kilo kerrallaan alaspäin kohti tavoitetta (65 kg). En osaa nuille viimeisille välietapeille antaa mitään nimiä, kun en enää muista mitään muinaisia tilastoja, milloin olen minkäkin verran painanut. Sen vain muistan, että ihan liian pitkään paino on keikkunut täällä seitsemänkympin yläpuolella.

Nyt kun törpöttelylauantai on ihan kulman takana, on turha ihan heti odottaa pääsevänsä alle 74 kg:n, mutta on huojentavaa nähdä, että sinne suuntaan kuitenkin olen menossa!