Pyysin muutama päivä sitten miestäni ottamaan minusta valokuvia vertailun vuoksi, olinhan jo joskus syksyllä 2012 laittanut tähän blogiinkin kuvat itsestäni suunnilleen tämän projektin alkuvaiheen ajoilta, ja ajattelin, että olisi ihan mielenkiintoista verrata niitä vanhoja kuvia tämän hetken tilanteeseen. Kas tässä: 

Vasemmalla nykytilanne (paino n. 68 kg) ja oikealla plösökuvat (n. 76 kg) v. 2012 lokakuulta.

etu-normal.jpgetu-normal.jpg

sivu-normal.jpgsivu-normal.jpg

taka-normal.jpgtaka-normal.jpg

Onhan tuo vasen puoli jo paljon paremmalla tolalla kuin oikea, mutta miten helkutissa noista turboreisistä saisi edes jotenkin sopusuhtaisemmat muuhun kroppaan nähden??! Ja mikähän älynväläys oli pukea näihin kuviin tuommoiset mummokalsarit, voi morjens...

Tosiaan, tissit kyllä surkastuvat heti ensimmäisinä, mutta perseen ja reisien läskit jumittavat niillä sijoillaan. Mutta jospa niistäkin vielä vähän saisi pois, jos kun saan painoa vielä pudotettua. Sain loput juustokakustakin tuhottua pois tänään, eli ehkä tästä taas päästään kohti kohtuullisia kalorilukemia! Toisaalta, viikonloppureissu vanhempieni luo häämöttää kohta edessäpäin, miten saisin otettua mukaan malttia, etten taas tavoilleni uskollisesti kävisi käsiksi äidin herkkujemmoihin... Ehkä täytyy syövyttää nuo oikeanpuoleiset kuvat verkkokalvoille, jos se vaikka hillitsisi herkkuhampaan kolotusta hieman!