Vaaka näytti hurjat 74,3 kg tänään. Huikeat 100 g vähemmän kuin viimeksi... kai pitäisi olla vain iloinen, että lukema sentään oli edes pikkuisen pienempi eikä sentäs suurempi kuin edellisellä kerralla, kun kävin ahdistelemassa vaakaani.

Tänään oli vaihteeksi vähän sellainen päivä, että olisi tehnyt mieli syödä koko ajan jotain. Koko päivän ajan oli sellainen olo, että voi kun tylsää, äh miten ankean näköinen keli, hoh hoijaa kun joka päivä on vain tätä yhtä ja samaa, ja varsinkin PERKELE kun ei painokaan ole laskussa kuin vain ääreishitaasti, vaikka olen mielestäni tehnyt ihan hyvää työtä painonpudotuksen eteen!!!

Viikonloppu mökkireissuineen lähestyy hyvää vauhtia ja sitten ainakin aion syödä ja juoda ilman, että pidän pipoa (ja vyötä) tiukalla! Mietin kuitenkin tänään kävelylenkkini ratoksi (?) joitain juttuja, joilla voisi ainakin yrittää minimoida kaloreiden ylenpalttista kertymistä pötsin pohjalle:

* Tarjolla tulee olemaan mm. sipsejä ja karkkeja. En meinaa ruveta totaalikieltäytymään, mutta voisihan sitä edes yrittää olla ahmimatta niitä ikäänkuin ei olisi moisia herkkuja ikinä nähnytkään.


* Ruokaakaan ole pakko vetää niin, että on kammottava ähky.

* Kohtuus kaikessa - se lienee hyvä muistaa ihan jokaisen tyrkyllä olevan syötävän ja juotavan suhteen!

* Mitä tulee alkoholittomiin juomiin, valittavana tulee olemaan limsaa, vissyä ja vettä. Ne lienevät kova sana etenkin sunnuntaiaamuna. Oma kita huutaa aina krapulassa jotain porejuomaa, mutta ehkä voisin koittaa pärjätä vissyllä sokerilimsojen sijaan.


Mutta eipä tässä tällä erää tämän ihmeellisempää. Olen ihan varma, että viikonlopun jälkeen paino pomppaa kunnon harppauksen ylös ja saan kituuttaa noin puoli vuosisataa päästäkseni takaisin edes näihin tämänpäiväisiin lukemiin...