Kello on kohta kolme ja porskutan tässä pelkän aamupalan voimalla. Kurkku on niin kipeä, ettei tee mieli kuin juoda kuumaa teetä. Ja senkin nieleminen tuntuu ikävältä!

Aamupalalla söin ruisleipää, joka oli jo aavistuksen kuivakkaa. Siinäpä oli sitten harvinaisen hankalasti nieleskeltävää syötävää tällä kurkkukivulla! Jogurtti nyt meni jollain tavalla, mutta jotenkin kummasti kylmäkin tuntuu vähän huonolle. Eilen illalla söin marjarahkaa ja sekin oli aika väkinäistä, vaikka yleensä tykkään rahkasta kuin hullu puurosta! Toki rahkassa olleet mustikat olivat myös vähän konstikkaita saada tuskattomasti alas, että se tärveli makunautinnon aika pahasti.

Voi, kun kaapissa olisi jotain Lämmin kuppi -soppaa! Teessä kun on vähän heikonlaisesti energiaa. Ja ei, en pilaa hyvää teetä millään sokerilla tai hunajalla (eikä meillä edes ole hunajaa).

Kuumeilu sentään on ilmeisesti jo ohi ja olo alkaa muuten olla aika ok, mutta tämä kurkkukipu on jotain ihan kamalaa. Tuntuu vieläpä siltä, kuin koko nielurööri olisi ihan turvoksissa ja vähintään puolet pienempi kuin normaalisti. Mutta vaikka olo olisikin ehkä sallinut, ja sääkin, skippasin silti ulkoilun tänään(kin). Ajattelin, että vietän nyt "yhden kuumeettoman päivän" ja palaan sitten taas ruotuun, siis liikunnan suhteen. Syömispuolihan pysyy ruodussa vähän liiankin hyvin, kun ei mitään pysty syömään. Ei minulla ole oikeastaan edes kunnolla nälkä, vaikka aamupalasta on kohta 7 tuntia (mikä sinänsä jo kertoo siitä, etten voi olla aivan terve vielä!).

Mutta se Kiloklubin ryökäle saisi jo ruveta toimimaan!!! Pelkään, että sitten kun taas pystyn syömään normaalisti, niin kohta siitä ilosta syön ihan liikaakin, jos en laskurin avulla pitele itseäni aisoissa...


Tähän loppuun vielä pieni ilonpilkahdus: vaaka näytti aamulla 73,3 kg. En tiedä, oliko tuo edes mainitsemisen arvoinen, kun pudotusta perjantailta on 100 grammaa ja sekin voi ihan hyvin olla mahtua vaa'an virhemarginaaleihin. Mutta jostain on nyt revittävä riemua tähän päivään, kun muuten olo on kuin neulatyynyn nielleellä.