Enpä muuten muistanutkaan mainita tästä aiemmin, mutta sain pääsiäisen baarireissulla osakseni peräti "mielenkiintoisen" huomionosoituksen: muuan nuori sälli läpsäytti minua perseelle tanssilattialla!!!

Olen aina inhonnut kaikenlaista takamukseni lääppimistä, taputtelua ja oikeastaan ihan mitä vaan (hehtaari)perseeseeni kohdistuvaa kosketusta vastakkaisen sukupuolen taholta. Johtunee kai siitä, että olen aina inhonnut koko persettäni ylipäätään, niin ehkä sitä sitten ajattelee niin, että ei kukaan muukaan nyt oikeasti tosissaan voi siitä tykätä, näpit irti vaan. 

Eli, en siis mitenkään innostunut siitä, että joku lähes tuntematon kloppi ohikulkeissaan päätti kouraista hanuristani, mutta tavallaan se kuitenkin vähän piristi, että ehkäpä joku sittenkin oli sitä mieltä, että ei nyt mikään ihan huono paketti! Vaikka kyseinen tyyppi taisikin olla ihan mukavissa promilleissa, eikä sekään ole poissuljettua että se läpsäisy olisi ollut pelkkää pilaa tai ihan silkka vahinko, mutta haluan nyt uskotella itselleni, että se oli ihan tarkoitushakuista, hah! Ja hei, tarkistin Facebookista, niin ko. tyyppi on vasta 25-vuotias! Kylläpä lämmittää tämmöisen vanhan harakan mieltä!

Jotenkin sitä suhtautuu oman miehen antamiin kehuihin vähän nuivasti, että joo joo, sanot noin vain koska omaa kumppania kuuluu kehua, taitaa olla jotain taka-ajatuksia. Jonkun ulkopuolisen positiivinen kommentointi tai vastaava puolestaan tuntuu mukamas uskottavammalta, vaikka taka-ajatuksia niissäkin voisi ihan yhtä lailla olla taustalla...