Vaaka yllätti tänään taas iloisesti! Eikä toisaalta ihme, kun tämä viikko on ollut vähän tällaista närppimistä syömisten suhteen. Paino siis oli aamulla 72,2 kg. Vähän kieltämättä epätodellisen tuntuista, että viidessä päivässä olisi oikeasti lähtenyt kilon verran painoa pois, enkä ole edes yhtään liikkunut koko viikolla...

No, kuten sanoin, kovan kurkkukivun takia jäi parina päivänä syömiset todella vähiin ja toisaalta onnistuin myös olemaan sortumatta lohtusyöpöttelyyn. Mutta toki kurkussa se suklaakin olisi kirpaissut ikävästi, eli sen suhteen oli aika helppo hillitä itsensä, vaikka välillä mieli tekikin syödä jotain hyvää, kun muuten oli paha olo.


Käytännössä siis olen nyt karistanut toisen raskauden jättämät kilot. Vaikka se on kyllä tässä tapauksessa aivan täyttä soopaa, että ne kilot olisivat tulleet raskaudesta itsestään... Enköhän se ollut kuitenkin minä itse, joka ahtoi etenkin raskauden lopulla joka päivä nassuun jotain herkkuja! Enkä muuten Pikkusällin synnyttyä painanut tuota 76 kiloa. En nyt muista, paljonko vaaka näytti pian synnytyksen jälkeen, voi olla että en edes käynyt vaa'alla kovin pian synnytettyäni, kun en halunnut tietää painoani. Mutta joka tapauksessa, paino ehti hieman laskea imetysaikana ensi alkuun, mutta kesä meni ihan läskeilyksi, eikä periaatteessa voida puhua enää mistään raskauskiloista, jos on muuten vaan lihonut vauvan jo synnyttyä...

Mutta mitä sitä nyt turhia pähkäilemään. Tässä pieni yhtälö:

viikonloppu vanhemmillani + isänpäivä = herkuttelua


Kysymys kuuluukin, kuinka paljon sitä herkuttelua on? Voisiko taas pyrkiä vastaukseen "mahdollisimman vähän"? Jos tähtäisi siihen, että sitä herkuttelua esiintyisi nimenomaan vain tuona isänpäivänä, eikä 1-2 päivää ennen ja jälkeen sen?

Joka tapauksessa, ilo tämänhetkisestä vaakalukemasta on todennäköisesti väliaikaista tässä vaiheessa, kun edessä on mitä todennäköisimmin pieni pompahdus ylöspäin. Siis toivon mukaan PIENI pompahdus!!! No miten vaan, varminta on kuitenkin, että käyn seuraavan kerran vaa'alla vasta joskus ensi viikon lopulla, niin ei mielenrauha pääse järkkymään.

Ja sitten pakkaamaan!