Niin mukavaa kuin pääsiäisenä olikin tavata ystäviä ja sukulaisia sekä käydä yhtenä iltana jopa viihteellä, niin kuitenkin on ihan hyvä, että pääsiäinen on ohi - nimittäin syömisteni kannalta!

On se kumma, että kun antaa itselleen luvan "ottaa rennommin", se tarkoittaa mukamas automaattisesti sitä, ettei minkäänlainen kontrolli pelaa. Suklaata, sipsejä, pitsaa, karkkia, limsaa, keksejä, pullaa... kaikkea, kaksin käsin ja koko ajan!

Vatsassa kiertää ja olo on ollut enemmän tai vähemmän ällö jo pari päivää (osasyynä toki lauantainen baarireissu), toivottavasti pääsen taas kiinni vähän järkevämpään ravitsemustyyliin, vaikkei tänään olekaan klassinen uudelleenaloituspäiväni The Maanantai!

 

Lauantaina, kun olin mieheni kanssa ystäväpariskunnan kanssa baarissa, ystäväni kimpussa pörräsi koko ajan jotain jätkiä hokemassa, kuinka ystäväni on hyvän näköinen ja sitä rataa. Ystäväni on laihtunut hieman, vaikka on jo muutenkin ollut hyvin hoikassa kuosissa. En nyt sillä, että olisin näin varattuna naisena tarvinnut ympärilleni mitään mieslaumaa läähättämään, mutta toki minulle olisi kehut kelvanneet sen sijaan, että olisin tuntenut itseni ystäväni seurassa tyystin näkymättömäksi, jos tällainen läski norsu nyt jotenkin voisi olla näkymätön.

No, jotenkin tuo kokemus vahvisti taas ajatusta siitä, että JUMALAUTA minähän meinaan laihtua!!! Vaikkakaan se ei estänyt minua ahmimasta ruokaa ja herkkuja koko sunnuntaita ja maanantaita. Mutta ehkä taas jonain päivänä vaakaan palailee kutosella alkava luku, ja ehkä aikanaan se kutosella alkaminen jää pysyväksi tilaksi.