Ei nyt varsinaisesti mennyt niinkuin Strömsössä, jos tätä viikonloppua mietitään laihdutuksen kannalta. Ei tullut nimittäin eilen sitä paljon pelättyä salaattipäivää, vaan mies sai kaupassa idean: ostetaanko täytetyt patongit? Jotenkin kaikki tuollaiset ideat on helpompi hyväksyä, kun ne tulevat jostain muualta kuin omasta suusta. No, onneksi mies ei ehdottanut mitään hampurilaisateriaa tai pitsaa.

Illalla vielä join saunassa pitkästä aikaa pari siideriä. Tai no, puolitoista lienee lähempänä totuutta, kun toinen tölkki ei oikein enää maistunut. Kummaa, kuinka ei entinen suosikkisiideri yhtäkkiä maistukaan! Mikä sitten neuvoksi, kun seuraavan kerran lähden viihteelle ja pitäisi keksiä itselleen jotain mieluistaa juotavaa? Ongelma on vieläpä yllättävän ajankohtainen, kun viikon päästä menen tyttökavereitten kanssa mökkeilemään.

Tänään kävimme anoppilassa kylässä. Siellä taas minua kiusoittelivat esillä olevat pähkinäkulhot ja lisäksi tarjottimellinen keksejä!!! Huh huh. Sain kuitenkin niiden suhteen itseni hillittyä ihmeen hyvin ja oikeastaan vasta ruokapöydässä oli kovempi tinki olla syömättä yli tarpeensa. Tarjolla oli aivan ihanaa poronkäristystä ja oli toooodella vaikeaa ensinnäkin ottaa sitä lautaselle vain maltillinen määrä ja sen jälkeen olla hakematta lisää. No, ruuan jälkeen "sorruin" ja söin Eskimo-puikon, kun sattui olemaan laktoositonta ja makuna vieläpä uutuus SUKLAA.

Ja olenko merkannut tämän ja eilisen päivän syömisiä Kiloklubiin? Juu en ole!

En nyt kutsuisi tätä semmoiseksi "rennoksi painonhallinnaksi", mikä minulla on tähtäimessä! Tai onhan se tietysti rentoa, kun hetkeksi unohtaa olla syömisissään niin kovin säntillinen, mutta se painonhallinta jää vähän taka-alalle. Mutta huomenna on uusi päivä, ja viimeistään ylihuomenna on taas uusi maanantai!