Aamulla vatsa tuntui jotenkin turvonneelta. Ehkä eilisiltana mättämäni lasten sokeroidut murot, rusinat sekä maapähkinät eivät olleet ihan se järkevin iltapalavalinta. Menin silti vaa'alle, ollen varma, että lukema on vähintään 67 kg, siinä kieppeillä kun luku on muutenkin viime päivät kieppunut... Mutta mitä sanoikaan vaaka? 65,9 kg!!!

Ai että tuli hyvä fiilis, vaikka peilikuva sanoikin vatsani pömpöttävän. Tästä olisi siis enää vain kilon verran siihen lukemaan, jonka alkujaan asetin tavoitteekseni. Ja sinne aion päästäkin, prkl! Sittenkin, vaikka välillä mietin, että ehkäpä voisin ihan hyvin tyytyä tähänkin tilanteeseen, miksi enää pyrkiä laihtumaan kun olen jo aika tyytyväinen nytkin jne. Mutta tosiasiahan siis on, että onhan minulla vielä tosi paksut reidet ja pallomainen persus, joten ei tässä tosiaankaan mikään riutuminen uhkaa vaikka joku kilo vielä tipahtaisikin.

Ja palataanpa vielä tuohon mainitsemaani eiliseen iltapalaan... Karkkilakkoni loppu alkaa olla käsillä ja siitä on selkeästi ollut apua herkuttelun rajoittajana, mutta perimmäistä ongelmaa se ei nähtävästi ole ratkaissut, nimittäin sitä, että kun mopo karkaa niin se karkaa kunnolla.

Ostin vähän aikaa sitten muksuille jotain Cheerios-muroja, eli semmoisia moniviljarinkuloita, joissa on joku sokerointi pinnassa. Eilen sällit söivät niitä iltapalaksi ja päätinpä siinä samalla maistaa itsekin muutaman ihan kuiviltaan, ja olivatpahan aika hyviä. Vedin aika monta isoa kourallista suoraan paketista. Sitten annoin muksuille vielä vähän rusina-maapähkinäseosta ja enköhän alkanut sitäkin kauhoa suuhuni, vaikken ihmeemmin edes piittaa rusinoista! Joka kourallisella joku piipittävä ääni takaraivossa koitti muistuttaa, että jotain rajaa hei, mutta käytännössä sillä ei ollut mitään vaikutusta!

Okei, onneksi kyseessä oli sentään murot ja muut päreet eikä suinkaan karkit ja/tai keksit, mutta se nyt ei ollutkaan ihan asian ydin vaan se, että mikä helvetti siinä on, että kun ahmiminen saa vallan, niin se suorastaan sokaisee hetkellisesti eikä mikään järjen ääni saa sitä ajoissa loppumaan? Aaargh, murrrr ja räyh!!! Mikä lakko tuohon auttaisi, ei varmaan muu kuin SYÖMISLAKKO, mutta muuten se ei liene kovinkaan toteutuskelpoinen idea...