Ensin ajattelin, että vaakalukema näyttää paremmalta vasta joskus perjantaina, kun ehdin ensin sulatella joulumakkaroita muutaman päivän, mutta päätin kuitenkin astahtaa vaa'alle tänään, ettei menisi enää enempää itsensä sumuttamiseksi!

En oikein edes tiedä, mitä lukemaa odotin, mutta lukemaksi siis tuli 72,6 kg. Olihan se joo puolitoista kiloa enemmän kuin se, mihin parhammillani olin jo päässyt joskus marraskuussa, mutta jotenkin viime päivien viikkojen mässäilyt huomioiden tuo luku olisi voinut varmaan suurempikin olla. No, tästä on varmaan sitten ihan hyvä jatkaa!

Eilinen menikin ihan mukavasti, jos tuijotetaan pelkästään kaloreita. Jos taas vilkaisee Kiloklubin muita mittareita, tulos ei ehkä ole niin loistava... mutta jos verrataan eilistä ruokavaliota siihen, mitä se oli vielä toissapäivänä ja monena päivänä sitä ennen, niin pienikin kasvis- tai hedelmäsaldo on kuin mikäkin jättipotti. Joulun aikaan söin nimittäin ihan naurettavan vähän mitään rehuja, välillä toki oli ruuan kanssa salaattia, mutta siinä se sitten olikin. Hedelmiä olisi kyllä ollut tarjolla, mutta en vain tullut syöneeksi niitä. Kai sitä sitten ajatteli, että kun olen tässä nyt ahminut kaikkea mahdollista ties monenko tuhannen kalorin edestä, niin mitä sitä turhia enää saalista kasvattaa hedelmillä... voi miten fiksua...

Mutta eiköhän ole syytä unohtaa joulusörsselit ja suunnata ajatukset mieluummin eteenpäin. Vielä kun jonkun liikuntakipinän jostain löytäisi.