Jopas jotakin, vaaka näytti tänä aamuna 69,6 kg!!! Vaakalukema ei ole tainnut alkaa kuutosella vuoden 2009 alun jälkeen. Vielä 300 g pudotus, niin olen karistanut tasan 7 kiloa syyskuun lopun jälkeen. 

En nyt osaa sanoa, onko 7 kg puolessa vuodessa mikään ihan onnistunein laihdutustulos, mutta ainahan paasataan hitaan painonpudotuksen puolesta, heh heh! Toki siihen nähden, että olen tämmöinen liikuntaa vierastava sohva- vai pitäisikö sanoa nettiperuna, tämä laihtumistahti on varmaan yllättävänkin hyvä!

No tämäkin tilanne tulee kokemaan takapakkia tulevana viikonloppuna, kun lähden miehen kanssa laivaristeilylle. Muksut menevät anoppilaan hoitoon koko viikonlopuksi, joten tiedossa on huoletonta ruuasta, herkuista ja juomista nauttimista niin perjantaina kuin lauantainakin.

Pieni irtiotto tuleekin kyllä tarpeeseen. Ilmielävän muistutuksen siitä sain viime yönä, kun Pikkusälli itkeskeli kolmatta tuntia keskellä yötä ja omat yöunet jäivät noin viiteen tuntiin. Lisäksi Sällikin heräili yöllä, mutta mies sai hoitaa hänen rauhoittelunsa, kun itse koitin saada pienemmän hemmon simahtamaan. Pelkään, että Pikkusällillä on korvatulehdus, ja olenkin varannut ajan lääkärille iltapäiväksi. 

No, näin päiväsaikaan pikkumiehellä tuntuu silti virtaa riittävän eikä korvakivuista ole tietoakaan, joten täytyy jatkaa kirjoittelua taas myöhemmin.