Perjantai ja viikon paras päivä astua vaa'alle, jos on viikonloppuna tullut syöpöteltyä ja jos on pystynyt sen jälkeen arkena tsemppaamaan. 

Päivän lukema oli 69,3 kg - olen laihtunut tasan 7 kiloa siitä, kun syyskuussa aloitin! Tahti on ollut noin kilo kuukaudessa, ei mitään päätä huimaavaa, mutta eipä toisaalta ole mitään hirveää kiirettäkään. Minulla ei todellakaan ole mitään "kesäksi rantakuntoon" -haaveita eikä mitään muutakaan dead linea painonpudotuksen suhteen.

Toisaalta - jos kun se päivä valkenee, että painan joskus sen noin 65 kiloa, ei se ole sanottua, että jättäisin touhun siihen. Ei tämä nyt mitään kohtuuttoman vaikeaa ole, että arkisin syö vähän tarkemmin ja viikonloppuisin sitten rennommin. Jos sillä keinolla paino tippuu, niin antaa tippua vaan!

Tiedän, että jos vain saisin itseni väännettyä useammin ulos ja edes joskus tekemään jotain liikunnallista, se tehostaisi laihtumista ja tietysti tekisi kunnolleni hyvää. No, odotan yhä niitä pyöräilykelejä... Mutta älkää tulko sanomaan, että et laihdu, jos et liiku!