Tänä viikonloppuna en paljon kaloreita laskenut. Tai perjantain syömiset vielä merkkasin Kiloklubiin kuuliaisesti, vaikka eihän loppusaldo ollut paras mahdollinen parin saunasiiderin jälkeen. Mutta lauantai ja tämä päivä ovat olleet pyhitettyjä silkalle porsastelulle - se varmaan näkyy vaa'alla vielä monta päivää, mutta näkykööt... Koitan kuitenkin jatkaa urakkaani tavalliseen tapaan, vaikka sen taas ensi lauantain eräät pikkujoulut katkaisevat - mutta vain hetkellisesti tietenkin!

Eilen veimme pojat yökylään miehen vanhemmille. Lähdimme jouluostoksille ja sillä reissulla kävimme eräässä kahvilassa ja päätin, että nyt otan jotain tajunnanräjäyttävän hyvää teeni kanssa. Otin palan jotain erittäin suklaista kakkua ja se oli kyllä räjäyttää tajunnan, eikä vain hyvässä mielessä. Kakkupala oli nimittäin niin iso ja supermakea, että jo kohta puolessa välissä alkoi hieman tökkimään. Uskomatonta, että tällainen paatunut herkkuperse oli lannistua suklaakakun äärellä! Söin kuitenkin kakkupalan kokonaan, sehän olisi sotinut pahasti perusluontoani vastaan, jos olisin jättänyt murusenkin syömättä. 

Kakkupalasta riitti hyvin energiaa pitkälle iltapäivään, mutta kun kauppakierros oli tehty, alkoikin olla järkyttävä nälkä. Otin vähän alle pientä "ruuanlaittoruokaa", että olisin jaksanut odotella varsinaisen ruuan valmistumista. Samalla tuli otettua muutakin, nimittäin siideriä. Mies tahtoi lähteä illalla käymään baarissa, sillä hänen edellisestä baarireissustaan oli vierähtänyt jo puolisentoista vuotta. 

Kuten arvata saattaa, tänään olemme poteneet krapulaa! Sitä olemme lääkinneet monin, erittäin terveellisin tavoin, kuten maissilastuilla ja salsadipillä, jäätelöllä, suolapähkinöillä, eiliseltä ruualta jääneellä lihalla ja pitsalla. Paljonkohan tuossa kaikessa on ollut kaloreita? En halua edes arvailla. Vatsan turvotuksesta voi kyllä päätellä jotain!


No, huomenna on taas uusi viikko. Tämä viikko on mennyt jokseenkin alavireisissä tunnelmissa, jos nyt ei tätä viikonloppua lasketa. Ensi viikon tavoitteeksi voisin ottaa sen, että josko vaikka jaksaisin käydä edes pari kertaa ulkoilemassa. Loppuviikoksi on luvattu luntakin. Lumisateessa ulkoilu ei kylläkään lukeudu lempilajeihini, mutta toivoisin ainakin maiseman vähän valkaistuvan ja täten piristävän.