En ole nyt oikein jaksanut kirjoitella pariin päivään. Se ei kuitenkaan johdu siitä, että olisin repsahtanut. On vaan jotenkin takki tosi tyhjä. Otin sähköpostitse yhteyttä neuvolaan, kun en muutakaan keksinyt. Meinaan siis, että kun tuntuu siltä, että ei oikeasti pitäisi olla ihan näin tympiintynyt olo koko ajan. 

En ole koko viikolla käynyt taaskaan yhtään liikkumassa, enkä ole nyt edes missään taudissa. Ei vain huvita YHTÄÄN, eikä tuo harmaa, tihkusateinen kelikään toisaalta vedä tippaakaan puoleensa. Väsyttääkin taas ihan ylipaljon, kun Pikkusälli valvotti alkuviikosta kaksi yötä putkeen, kun tuli taas vaihteeksi kipeäksi, aargh! 

Yhtenä päivänä tajusin, että söin vain kaksi kertaa koko päivänä: aamupalan ja päivällisen. En silti tuntenut itseäni erityisen nälkäiseksi. Kiloklubin laskurin avulla laskeskelin, että päivän kalorisaldo oli hädin tuskin 900... ei ihan normaalia siis. Samansuuntaista on ollut tässä muinakin päivinä, aamulla on kyllä kiljuva nälkä, mutta sitten saattaa hurahtaa pitkälle iltapäivään, ennenkuin tosissaan tekee mieli syödä mitään. Ja se jos mikä ei ole kyllä asiaankuuluvaa, kun yhtään ajattelee, millainen ruokarohmu minäkin yleensä olen!!!

Paino on vähän pudonnut, eilen vaaka näytti 71,9 kg. Eilen olin kaverin kynttiläkutsuilla ja siellä sitten maistelin kahvipöydän antimia, ja taaskin hieman reippaammin mitä olisi kannattanut, mutta en sitten enää kotona vetänyt mitään iltapalaa erikseen. 

Katsotaan nyt, miten tästä homma etenee... enkä nyt tarkoita pelkästään laihdutushommaa. Soittelevat neuvolasta minulle tänään vielä. Voi olla, että tässä on kropan lisäksi vähän muutakin "remontin" tarvetta...